„Esmajärjekorras tahaksin ma edastada tohutu, tohutu tervituse meie suurele sõbrale, Venemaa presidendile Vladimir Vladimirovitš Putinile. Vovotška, sa oled aiaalune hoor, koeras*tt, räpane v**t. Meie kaunil maal ei ole kohta sellisele armetule olendile, sellisele värdjale nagu sina. Sa oled kuradi okupant. Mine p**sse, Volodja! Mine m***i koos oma orjadega! Ma olen keppinud sinu emakest. Oih, sinu ema on surnud. Oi kui kahju. Ära räägi. Siis las põleb ta põrgus koos sinu ja sinu isaga. Tahaksin kusta teie haua peale. Aamen,” ütles Gabunia.

Rustavi 2 juhtkond distantseeris end Gabunia tiraadist, teatades, et ei tea, mis tal mõttes oli.

„Arvamuse väljendamine nii, nagu Gabunia seda tegi, on täiesti vastuvõetamatu,” ütles Rustavi 2 direktor Nika Gvaramia.

Gruusia peaminister Mamuka Bahtadze ütles, et tegemist oli provokatsiooniga, mis sisaldas suurimat ohtu rahule ja julgeolekule Gruusias.

„Mida iganes me täna Rustavi 2-s jälgisime, ei ole midagi muud kui jälk provokatsiooniakt ja katse meie maad destabiliseerida. Miski, mis on täiesti vastuvõetamatu!” kirjutas Bahtadze Twitteris.

Gruusia president Salome Zurabišvili teatas, et Gabunia tegu on ohtlik riigi stabiilsusele ja julgeolekule.

„Gruusia president mõistab ühemõtteliselt hukka vihakõne, verbaalse agressiooni, solvangud ja provokatsioonilised avaldused, mis tehti täna Rustavi 2-s. Need on vastuolus kõigi Gruusia traditsioonidega, teenivad ainult lõhestamise ja pingete tekitamise huve riigi sees, Venemaaga ja regioonis,” säutsus Zurabišvili.

Gabunia vastu võtsid sõna ka Gruusia opositsiooni liikmed.

Gruusia ajakirjanduseetika nõukogu teatas, et Gabunia avaldus kahjustas nii Rustavi 2 kui ka Gruusia meediat, vähendas usaldust ja lugupidamist meediaväljaannete vastu.

Rustavi 2 hoone juurde kogunes rahvas, teatades, et telekanal vallandas sõja riigi vastu ja tekitas ohu igale Gruusia kodanikule. Nõuti vabandamist ja kanali sulgemist.

Ööl vastu tänast Rustavi 2 saadete edastamine ajutiselt katkes.