62-aastasele Matvijenkole järgnesid laulja Alla Pugatšova ja presidendi pressiesindaja Natalja Timakova, vahendab RIA Novosti.

Esikümnes on ka esileedi Svetlana Medvedeva, ministrid Elvira Nabiullina ja Tatjana Golikova, „poliitiliselt teadlik seltskonnategelane“ Ksenija Sobtšak, Moskva linnakohtu ülem Olga Jegorova, endine sportlane ja riigiduuma liige Alina Kabajeva ning inimõiguslane Ljudmila Aleksejeva.

Nimekiri koostati nii, et kõigepealt saatsid Ehho Moskvõ kuulajad raadio veebilehele 250 nominatsiooni. Seejärel vaatasid nimekirja üle raadiojaama töötajad ja 24 eksperti.

Nimekirjas on 22 meediamaailma tegelast, 20 poliitikut ja ametnikku, 19 ärinaist, 16 tsiviilaktivisti, 14 artisti, näitlejannat, kirjanikku ja telenägu ning üheksa sportlast.

Nimekirjas on ka peaminister Vladimir Putini naine Ljudmila Putina (13.), erakonna Õiglane Venemaa parlamendiliige ja tõusev täht poliitikataevas Oksana Dmitrijeva (15.), RIA Novosti peatoimetaja Svetlana Mironjuk (25.), lauljatar Zemfira (26.), kirjanik Ljudmila Ulitskaja (48.), Natalja Kasperskaja turvatarkvarafirmast Kaspersky Lab (66.), modell Natalja Vodjanova (80.) ja endine spioon Anna Chapman (90.).