Nagu ütles reedel agentuurile Interfax Venemaa siseministeeriumi sisevägede ülemjuhataja asetäitja kindralleitnant Stanislav Kavun, ei vasta see informatsioon üldsegi tegelikkusele. "Tšetšeeniast saabunud ettekannete kohaselt sisevägede isikkoosseis neljapäeval kaotusi ei kandnud," ütles kindral.

Kavun märkis, et neljapäeval hävitati lahingus Nožai-Jurti rajooni Šovhol-Berdõ asula juures kuus välikomandör Halidi salga võitlejat ning haavati kaheksat. See grupp olevat üritanud läbi murda Dagestani territooriumile.

Vene sisevägede ülemjuhataja astäitja sõnul leiti välikomandör Halidi märkmik, mis sisaldab lisaks märgetele grupeeringu liikmetele palga maksmise kohta ka "mitmeid huvitavaid aadresse".

Õhudessantvägede staabis, kelle üksused paiknevad otseselt Tšetšeenia Vedeno rajoonis, lükati samuti ümber teated Vene sõjaväelaste langemise kohta lahingus tšetšeenidega. "Meie andmetel ei olnud neljapäeval dessantväelaste hulgas kaotusi ei Vedenos ega teistes vabariigi rajoonides, kus asuvad meie väed," rõhutas staabi esindaja.