Üks tapjatest oli siseministeeriumi teatel 1982. aastal sündinud Aslan Imramovitš Dikajev, kes on tapmise eest tagaotsitav, vahendab Ukraina Delfi.

„Kriminaaljälituse töötajad said operatiivinformatsiooni selle kohta, et Dikajev, kes on Venemaa Föderatsiooni kodanik, elab illegaalselt Odessas ja paneb toime tellimusmõrvi. Miilitsad selgitasid selle välja, uurides kaksikmõrva, mis leidis aset selle aasta 29. juunil Baranintsõ külas Taga-Karpaatia oblastis. Seal lasti maha kaks meest,“ teatas Ukraina siseministeerium.

Õiguskaitseorganite teatel peatasid operatiivtöötajad auto, millega Dikajev liikus. Musta VAZ 2110 märgati Odessa lähedal. Liiklusinspektsiooni kontrollpunktis Košarõ küla juures auto peatati. Roolis oli Dikajev. Ta andis inspektoritele dokumendid ja väljus autost, et avada pagasiruum. Sel hetkel püüdsid eriüksuse Berkut töötajad Dikajevi vahistada. Dikajev viskas nende suunas kaks granaati ja hakkas tulistama püstolist TT, autos olnud reisija avas aga tule Kalašnikovi automaadist. Ühel Berkuti võitlejal õnnestus automaadiga meest haavata. Kolmandal kurjategijal läks aga korda haavatu autosse tirida ja nad põgenesid.

Tulistamise tulemusena sai neli miilitsat vigastada, kaks aga hukkus. Surma said 21-aastane Berkuti võitleja Viktor Koženko ja 40-aastane liiklusinspektor Oleksandr Rozmaritsa.

Praegu otsitakse taga musta VAZ 2110, milles juhtunu ajal oli vähemalt kolm meest.