24. juunil toimus nimelt 1945. aasta võiduparaad. Kaitseministeeriumi allika sõnul on peamine variant paraadi läbiviimine juuni lõpus.

Lõplikke otsuseid ei ole RBK teatel üheski asjas tehtud ja kõik sõltub epidemioloogilisest olukorrast riigis. Konstitutsioonimuudatuste rahvahääletuse alternatiivne aeg on allikate sõnul juuli algus ja võiduparaadi jaoks 3. september. Ajalehe Kommersant allikad teatasid varem, et rahvahääletuse läbiviimiseks kaalutakse 24. juunit ja 8. juulit.

Võiduparaadist saab selle läbiviimise korral inimeste innustamise vorm, mida on vaja pärast pikka karantiinimeetmete perioodi, teatas üks Kremlile lähedane allikas. Paraadi ja rahvahääletuse läbiviimine ühel päeval on mugav selle poolest, sel juhul kuulutataks kolmapäev, 24. juuni vabaks päevaks, sest valimispäev peab olema vaba päev.

Inimesed võivad vaadata paraadi ja hääletada, aga kui toimub ainult paraad, on see tavaline tööpäev, ei teki pidupäevatunnet ja kõik ei saa seda otseülekandest jälgida, teatas allikas RBK-le.