Esialgsetel andmetel sõitis Janukovitši poeg maasturiga, milles oli seitse inimest, Baikali järve jääle, kuigi jääleminek oli keelatud. Auto vajus läbi jää ning viis endaga märga hauda selle juhi, ülejäänud kuuel kaasreisijal õnnestus pääseda.

Vene võimude teatel oli hukkunud juhi nimi Viktor Aleksejevitš Davõdov ning ta ei omanud mingit seost endise Ukraina presidendiga. Davõdova nime kandis aga president Janukovitši abikaasa Ljudmilla Janukovitši ema.

Seda, et hukkunu oli Janukovitši poeg, kinnitas Ukraina endine eriolukordade minister Nestor Šufritš oma Facebook'i kontol. "Traagiliselt hukkus Viktor Viktorovitš Janukovitš. Hukkus nii, nagu elas, autorooli taga," kirjutas Šufritš ning lisas, et Viktor Janukovitši poja panus Ukraina autospordi arengusse oli hindamatu.

1981. aastal sündinud Viktor Janukovitš noorem oli Ukraina raada saadik ja Regioonide partei fraktsiooni liige. Pärast president Janukovitši põgenemist Ukrainast, siirdusid Venemaale ka tema mõlemad pojad.

Janukovitši noorem poeg oli tuntud oma rallikire poolest, ta osales mitmetel erinevatel võiduajamistel. 2014. aasta veebruaris leiti Kiievi lähistel Gostomelis 12 eksklusiivset autot, mille kogumaksumuseks hinnati 2 miljonit dollarit ning mille omanikuks peeti Janukovitši poega.