Interfax, Kommersant, Lenta, Vesti, Novaja Gazeta, NewsRU, RT ja Ria Novosti ja veel mitu väljaannet - Venemaa meedia lõi kõigest minutitega kihama, kui teatati järjekordsest võimalikust riigireeturist.

Kõige põhjalikumalt kajastab teemat ajaleht Kommersant, kes tegi intervjuu Venemaa siseministeeriumi ametniku Mihhail Aleksandroviga, kelle sõnul juhtum kahe riigi vahelist suhtlust tõenäoliselt ei mõjuta, sest läbisaamine on juba niigi madalas punktis.

Meedia ootab järgmist infokildu

Enamasti jäävad väljaanded aga tagasihoidlikuks, info ei võimalda enamat kui rõhutada, et arreteeriti riigireetmises kahtlustatav Vladimir Veitman, kes enne kohaliku politseiorganisatsiooniga liitumist oli KGB töötaja.

Soome ja Rootsi ajakirjandusest Veitmani juhtumist ühtegi lõiku naljalt ei leia, siiski põhjanaabrite  uudisteagentuur STT märkis õhtupoolikul riigireeturi juhtumi lühidalt ära.

Pransusmaalt on Vladimir Veitmani vahistamine seni huvi pakkunud uudisteagentuuridele Le Soir ja France 24, maailmast on tähelepanu pööranud ka Hiina meediaorganisatsioon agencia de xinhua, Lõuna-Aafrika Independent Online ja AP Big Story.

Ühe uudisnupuga on Veitmani kajastanud juba ka mõni Läti, Leedu, Suurbritannia ja Saksamaa meedialeht.

Kaitsepolitsei pidas kolmapäeval kinni kaitsepolitsei endise tehnilise töötaja Vladimir Veitmani, keda kahtlustatakse Venemaa kasuks riigireetmises. Reedel võttis kohus mehe eeluurimise ajaks vahi alla.