„Idee, et hääled tuleks uuesti üle lugeda, ei saa enam olla laual, sest näeme juba tõendeid, fotosid, kuidas katlaruumides valimissedelid põletatakse. Me teame, et hääletussedelid on hävitatud," väitis Krasulina.

Opositsiooni esindaja tuletas meelde, et Tihhanovskaja külastas ka ise valimiste järel keskvalimiskomisjoni, kus ta langes "mõjuvõimsate inimeste" surve ja ähvarduste alla, olles seejärel sunnitud riigist Leetu lahkuma.

„Kujutage nüüd ette, mis juhtus hääletussedelitega, mis seesuguse valimiskomisjoni kätte jõudsid," sõnas naine, avaldades ühtlasi veendumust, et rahvusvaheline üldsus tunnistab Tihhanovskajat Valgevene uue presidendina.

“Me arvame nii. Mitmetest riikidest on juba avaldatud arvamust, et see peaks juhtuma. Vähemalt ei saanud Valgevene endine president valimistel enamust ja ta peab lahkuma,” ütles Krasulina.

Ta märkis ka, et Tihhanovskaja legitiimsuse küsimus on "siseriiklikult täiesti üheselt mõistetav". "Ta võitis, tema toetuse ülekaal oli neljakordne neis valimisjaoskondades, kus hääli ausalt loeti: ta sai 80–90 protsenti häältest," rääkis naine.

Valgevene ametivõimude väitel võttis kauaaegne valitseja Aleksandr Lukašenka eelmisel pühapäeval toimunud vaidlusalustel valimistel 80,1% häältest - tulemus, mis protestijate arvates saavutati ulatusliku võltsimise teel. Sõltumatute vaatlejate sõnul ei olnud tänavused valimised ei vabad ega ka õiglased.