• Päev pärast Donald Trumpi ametisse astumist, 21. jaanuaril, andis ta avalikkusele valeinformatsiooni, justkui oleks Trumpi inauguratsioonil olnud läbi aegade kõige rohkem pealtvaatajaid. Mitmed allikad lükkasid selle väite ümber. Paar päeva hiljem ütles Spicer, et pidas silmas ka tele vahendusel jälgijaid, kuid ka see väide ei leidnud kinnitust. Sellest veidrusest sai alguse moodsa aja fenomen nimega "alternative facts", alternatiivse tõsiasjad, mis uurimisel osutuvad siiski tavaisteks valedeks. Väljendi kõnepruuki toomise kahtlasevõitu au kuulub küll Kellyanne Conawayle, ent Spiceri tegevuseta poleks seda juhtunud.
  • Aprillis teatas Spicer, et kuna Adolf Hitler ei kasutanud kunagi keemiarelvi, võib Süüria presidenti Assadi vaat' et hirmsamakski kurjategijaks pidada.
  • Mais ei suutnud Spicer ja tema meeskond enam kui kolm tundi vastata küsimusele, miks vallandas president Trump Föderaalse juurdlusbüroo direktori James Comey. Kauaoodatud vastuse andmise asemel pages Spicer Valge maja territooriumil põõsaste vahele ja varjas seal end paar minutit.
  • Donald Trumpi segane säuts twitteris, mis sisaldas tõlkimatut uudissõna sõna "covfefe", omas Spiceri sõnul peidetud tähendust.
  • Spicerit ei kutsutud kaasa Trumpi visiidile Pariisi.

Spiceri veidrad vastused ajakirjanikele on andnud ainest ka parodistidele. Telesaates Naturday Night Show tegi teda järgi Melissa McCarthy.