Kuigi alati ei saa trollide puhul kindel olla, et tegu on just nimelt Vene agentidega, pole Twitteris ja Facebookis ringi vaadates kahtlust, et Trumpi heaks tegutseb tõesti organiseeritud trollikampaania. Seda ka vene keeles. Näiteks tasub vaadata, kuidas võtsid Venemaa auditooriumi suunal tegutsevad trollid vastu Trumpi kommentaari selle kohta, et ta kaaluks Krimmi annekteerimise tunnustamist: "Krimmi elanikud tahavad olla koos Venemaaga!"
Siin kirjutavad kaks erineva nimega kasutajat identset teksti: "Meie pere on alati valinud demokraate, aga nüüd toetame vabariiklasi, et hääletada Trumpi poolt! Minu 80-aastane isa on eluaeg demokraate toetanud ja valib nüüd Trumpi!" Teoreetiliselt on muidugi võimalik, et tegu on õe ja vennaga, kes korraga ühele ja samale mõttele tulid...
Aga ka need kasutajad, kes üksmeelselt leiavad, et Cruz kukkus vabariiklaste kongressil Trumpi seatud lõksu ja tegi end Trumpi kandidatuuri mitte toetades lolliks, tunduvad kuidagi sarnased.
Samas ei saa tingimata väita, et trolliarmee kasutamine valimisvõitluses kuulub ainult Trumpi toetajate arsenali. Identseid postitusi toodavad ka Trumpi vastased, eriti hispaania keeles:

Veebis trollide jälgi ajades jõudis Delfi ka väidetavalt Bernie Sandersi heaks võitleva roboti kontole, kes toodab kümneid postitusi tunnis, kõik suunatud Clintoni vastu. Kui tahate näha, kui usinalt üks täisautomatiseeritud trollikonto töötab, vaadake [seda linki] ja proovige, kui kaua kerimisega läheb, enne kui eilse päeva postitusteni jõuate.