Väljaanne Politico teatas pühapäeval, et veel vähemalt kaks naist on kaevanud Caini ebasobiva käitumise üle ajal, kui ta oli 1990. aastatel rahvusliku restoraniassotsiatsiooni juht, vahendab BBC News.

„Cain on viimasel kahel päeval avalikel üritustel öelnud, et me võime näha teisigi temavastaseid alusetuid süüdistusi, kui see õõvastav laimukampaania jätkub,“ kommenteeris Caini pressiesindaja JD Gordon kolmapäeval.

Kolmas süüdistustega välja tulnud naine ütles Associated Pressile, et kaalus Caini vastu kaebuse esitamist. Tema endine ülemus olevat teinud seksuaalselt vihjavaid märkusi ja žeste. Kaebusest olevat naine loobunud seetõttu, et tema kokkupuuted Cainiga harvenesid.

Chris Wilson, kes toetab teise vabariiklase, Texase kuberneri Rick Perry presidendikampaaniat, väidab, et nägi Caini üht naist seksuaalselt ahistamas Washingtoni lähedal asuvas restoranis. Ta väitis Oklahoma raadiojaamale, et teised kohalviibinud olid käskinud Cainil lõpetada.

Politico teatas, et rahvuslik restoraniassotsiatsioon on maksnud kompensatsiooni vähemalt kahele naissoost töötajale, kes süüdistasid Caini ebasobivas seksuaalses käitumises. New York Times teatas teisipäeval, et ühele naisele maksti 35 000 dollarit, mis võrdus tema aastapalgaga.