Osariigi vanglateenistus teatas, et Jones tunnistati surnuks kolmapäeval kell 00.46 kohaliku aja järgi pärast surmavat süsti osariigi vanglas Jacksonis. Jones oli süüdi mõistetud Atlanta eeslinna poejuhataja Roger Tacketti mahalaskmise eest, vahendab Associated Press.

Kohtus esitatud tunnistuste järgi vahistas politsei Jonesi ja teise mehe, Van Roosevelt Solomoni Cobbi maakonna poe juures. Politseinik tõi 1979. aasta 17. juunil poe juures olevat taksofoni kasutama teele jäänud autojuhi. Politseinik teadis, et pood suletakse tavaliselt keskööl ja muutus kahtlustavaks, kui nägi poe ees autot, mille juhipoolne uks oli lahti, ja poes tuled põlesid.

Politseinik nägi prokuratuuri sõnul poes Jonesi. Ta sisenes ja haaras relva, kui kuulis nelja lasku. Ta leidis Jonesi ja Solomoni ning võttis nad vahi alla. Tacketti surnukeha leiti poe laoruumist.

Testid näitasid, et mõlemad mehed olid äsja tulistanud või hoidnud äsja käes relva, millest oli tulistatud.

Jones mõisteti 1979. aasta oktoobris süüdi ja surma. Föderaalkohtunik andis 1989. aastal korralduse viia läbi uus karistuse määramise istung, sest vandekohtu liikmetel oli lubatud reeglitevastaselt võtta järelemõtlemisruumi kaasa piibel. Jones mõisteti 1997. aastal uuesti surma.

Solomon, kes mõisteti samuti surma, hukati 1985. aastal Georgias elektritoolil.

Georgia armuandmiste ja tingimisi vabastamiste komisjon, millel on Georgias ainsana õigus surmaotsust leevendada, keeldus esmaspäeval Jonesile armu andmast.