Tema sõnul ei vasta tõele kuuldused, nagu oleks Gaddafil probleeme vererõhu ja südamega, vahendab BNS.

"See on samasugune vale nagu teade tema poja Khamisi surmast - ta on elus ja terve. Gaddafi annaks hoolimata vanusest paljudele silmad ette. Ta hoolitseb oma tervise eest, käib kord aastas põhjalikus kontrollis. Mis puutub vererõhku, siis annaks jumal igaühele sellist nagu Gaddafil," ütles Balinskaja usutluses tabloidile Komsomolskaja Pravda.

"Gaddafi ei ole toidu osas pirtsakas. Armastab kuskussi koos kaameli- või lambalihaga. Nagu kõik Liibüa elanikud, peab temagi lugu Itaalia köögist, eriti pastaroogadest. Pärast kohtumisi ja tööd meeldib Gaddafile õues istuda ja mõtiskleda," pajatas põetaja.

Tema sõnul elab Gaddafi hästi valvatud residentsis. "Kui ma Tripoli residentsi esimest korda nägin, sain ma šoki. Hiiglaslik territoorium, piiratud kõrge aiaga. Okastraat ja vahitornid. Kõikjal relvastatud mehed, sõjamasinad," rääkis ukrainlanna.

Tema sõnul suhtub Gaddafi teenindavasse personali väga hästi ja hoolitsevalt. "Kui me näiteks olime New Yorgis, käskis Isa anda meile raha, et me saaksime kohalikes butiikides šopata," lisas meditsiiniõde.

Igal aastal kingib Gaddafi 1. septembril, tema ametisse asumise aastapäeval, kõigile residentsis töötavatele inimestele oma näopildiga Itaalia kuldkella. "Inimestel, kes töötanud 6-8 aastat, on juba kenake kellakollektsioon," rääkis Balinskaja.

Samuti teatas ta, et Gaddafi ülempõetaja ei ole mitte ukrainlanna Galina Kolotnitskaja, nagu meedias väidetud, vaid serblanna Draga.