Moskali sõnul tegeles Kislinski 1990ndate aastate algul riigi idaosas Luganski-Antratsõti autotrassil asuvas Bokovo-Platovo kämpingus lõbutüdrukute kupeldamisega, vahendab Ukraina infoportaal Obkom.

„Sellest annavad tunnistust vastavad dokumendid: sundtoomised, selgitused ja muu selline. Ma võin isiklikult saata need dokumendid presidendile,” ütles raadasaadik Moskal.  

Ta selgitas samuti, et otsustas paljastada Kislinski musta mineviku vaid seetõttu, et siseministeeriumi ja prokuratuuri juhtkonna poole pöördunud president Viktor Juštšenko ütles: „Laupäev, pühapäev, tööpäev — sel pole vahet. Mets, jahipidamine, saunad, tüdrukud… Lugupeetavad, südametunnistus peab olema.”

„Tüdrukute ja saunade kohta ei tule küsida siseministeeriumist, vaid Juštšenko sekretariaadist tema alluvate käest. Seal sepistatakse nendes asjades pädevaid kaadreid,” vihjas Moskal sellele, et Kislinski töötas enne Juštšenko juures.

Väljaanne märgib, et kupeldamise süüdistustega lagedale tulnud Moskali parteikaaslane Juri Lutsenko on Ukraina siseminister.