Sergejev märkis, et Ukraina on alati esitanud fakte ja numbreid, mida ei ole kinnitanud mitte ainult teised riiklikud kompetentsed organid, vaid ka rahvusvaheliste organisatsioonide arvukad sõltumatud vaatlejad ja missioonid, vahendab UNIAN.

„Eelmine kord rääkisime me selles saalis 9000 Vene sõjaväelasest, aga nüüd käib jutt 12 000-st (Ukraina territooriumil) ning ka 235 tankist, 720 soomustransportöörist, 263 suurtükiväesüsteemist... Meie jaoks muutub palju kergemaks saada Vene poolelt mingisugune selgitus. Mida nad teevad Ukraina suveräänsel territooriumil? Meie kõigi jaoks oleks palju lihtsam see probleem lahendada, kui nad kõige selle kiiresti välja viiksid...“ rõhutas Sergejev.

Sergejev juhtis tähelepanu sellele, et Venemaa esindaja ÜRO-s Vitali Tšurkin ei rääkinud nendel teemadel midagi, ning kordas nagu mantrat juttu „riigipöördest“, „Banderast“, „fašistidest“, „antisemitismist“, „venekeelsete õiguste piiramisest“, „Donbassi elanikkonna õiguste piiramisest“, kuid polnud kuulda mingeid kaastundeavaldusi ohvritele, kelle tapsid Vene palgasõdurid Mariupolis ja Volnovahhas.

„...Ma tahan veel kord kutsuda Vene Föderatsiooni üles sõnadega mitte mängima. Siin ei ole teater. Meil on palju tõendeid teie otsese ja kaudse agressiooni kohta Ukrainas,“ ütles Sergejev.