Conway on USA presidendi Donald Trumpi üks pikaajalisemaid nõunikke juba kampaania ajast, millega ta liitus 2016. aasta juulis. Augustis sai temast Trumpi kampaaniajuht ja püsis sel kohal valimisteni. Sellega tegi Conway ka ajalugu, saades esimeseks naissoost kampaaniajuhiks, kelle kandidaat võiduni jõudis. Pärast valimisvõitu sai temast Valge Maja nõunik ja administratsiooni üks tuntumaid ja innukamaid eestkõnelejaid televisioonis ja pressikonverentsidel.

Tema abikaasa, Trumpi ägeda kriitikuna tuntud George Conway lubas samuti poliitilisest elust taanduda. George Conway aitas asutada vabariiklaste siseopositsionääride projekti Lincoln Project, mis tegeleb Fox Newsis ründavate reklaamide ostmisega. Eelmisel aastal nimetas Trump George Conwayd avalikult „napakaks” ja „põrgulikuks abikaasaks”.


Abielupaar teatas vajadusest pereelule keskenduda päev pärast seda, kui nende 15-aastane tütar teatas Twitteris, et vajab „vabastamist.” Ka tema on sotsiaalmeedias tegelenud Trumpi-vastaste aktsioonide korraldamisega, kutsudes varem näiteks üles presidendi hotellidele ühetärniarvustusi kirjutama.