Ajakirjanik Piers Morgan rääkis Trumpiga Air Force One'i pardal esialgu Põhja-Korea diktaator Kim Jong-unist, nimetades teda halastamatuks diktaatoriks, millega Trump ka nõus oli. „Jah, muidugi ta on, ta on halastamatu, aga neid on ka teisi. Ma võiksin nimetada päris mitut inimest, kellega meil tuleb tegeleda, kelle kohta sa ei tahaks seda sama asja öelda. Ma ütleksin, et mul tuleb tegeleda päris paljude halastamatute inimestega.”

„Kas üks neist on ka Putin?” küsis Morgan, kes nimetab USA presidenti oma sõbraks, selle peale. Ja Trump vastas: „Ma ei saa sulle seda kindlalt öelda, aga ma eeldan, et ta tõenäoliselt on.”

„Aga ma võiksin nimetada veel mitut nime. Vaata, kui me saame Venemaaga läbi, on see hea. Ma ei tea teda (president Putinit -toim). Ma arvan, et me võiksime päris hästi läbi saada. USA jaoks, Piers, oleks hea, kui me saaksime Venemaaga hästi läbi; see ei oleks halb, see oleks väga hea,” jätkas USA president.

Trump leidis ka, et NATO on pärast tema tegutsemist oluliselt tugevam, kui varem, omades oluliselt suuremat eelarvet, kui enne tema ametisse astumist. „Ma arvan, et president Putin peab sellest lugu,” märkis ta.