„Ma ei kavatse palka võtta. Ma ei võta seda,“ ütles Trump, kinnitades septembris kampaania käigus antud lubadust, vahendab AFP. „Ma arvan, et ma pean seaduse järgi võtma ühe dollari, niisiis ma võtan ühe dollari aastas.“

Trump ütles üle USA tema vastu meelt avaldavatele inimestele, et neil pole mingit põhjust teda presidendina karta.

„Ärge kartke. Me kavatseme tuua meie maa tagasi,“ ütles Trump.

Trumpi sõnul teevad teda kurvaks teated, et vähemuste ahistamise ja hirmutamise juhtumid on pärast tema presidendiks valimist sagenenud, ning ta kutsus neid lõpetama.

„Ma vihkan sellest kuulmist. Sellest kuulmine teeb mu nii kurvaks,“ ütles Trump. „Kui see aitab. Ma ütlen seda ja ma ütlen otse kaameratesse: lõpetage see.“

Trump kinnitas intervjuus plaani saata välja või vangistada kuni kolm miljonit dokumentideta sisserändajat, need, kelle hingel on kuritegusid.

Samuti teatas Trump, et jääb oma lubaduse juurde ehitada Mehhiko piirile müür, kuigi ta ütles, et see võib tähendada osaliselt ka tara.

Seoses ülemkohtusse, mille üheksast kohast üks on praegu vaba, uue liikme nimetamisega lubas Trump, et tema kandidaadid toetavad abordi piiramist ja põhiseaduslikku õigust relva kanda.

Samas andis Trump mõista, et ei kavatse samasooliste abielusid lubavat seadusandlust tühistada.