"Teate mis, tõsiasi, et ma lähen vastamisi presidendivalimiste ajaloo kõige halvima kandidaadiga, avaldab mulle survet. Kas te kujutaksite ette, kui ma kaotaksin?" küsis Trump oma toetajatelt. "Terve oma elu... mida ma teeksin? Ma ütleksin: ma kaotasin poliitikaajaloo halvimale kandidaadile. Ma ei tunneks end väga hästi. Võib-olla ma peaksin riigist lahkuma, ma ei tea."

Trump naeruvääristas kampaaniaürituse ajal korduvalt Bideni kandidatuuri ja leidis, et endisele asepresidendile allavandumine oleks piinlik seik. Trump jääb hetkel Bidenist maha nii avalike arvamuse küsitlustes kui ka kampaaniaannetuste poolest. Joe Bidenil õnnestus eelmisel kuul koguda annetusi 383 miljoni dollari ulatuses, samal ajal kui Trumpi kampaaniat toetati 247 miljoni dollariga.

Trump väitis reedel, et ei kavatse enam kampaania jaoks raha koguda. "Võiksin rohkem raha koguda," teatas ta. "Ma oleksin maailma suurim rahakoguja, kuid ma lihtsalt ei taha seda teha."

Trumpi toetajad nõudsid kampaaniaüritusel ka Bideni perekonna trellide taha saatmist. "Te peaksite nad trellide taha saatma," nõustus Trump. "Saatke Bidenid trellide taha, saatke Hillary trellide taha."

Viimastel nädalatel enne valimisi on Trump olnud terava kriitika all seoses koroonaviiruse pandeemiale reageerimisega ning maksudeklaratsioonidega, mille kohaselt maksis ta 2016. ja 2017. aastal ainult 750 dollarit föderaalset tulumaksu.

Vabariikliku suunitlusega ajaleht New York Post sai samal ajal oma valdusesse Bideni poja Hunteri väidetava e-kirjavahetuse, milles Ukraina energiatööstuse ettevõtte Burisma üks tippjuhte tänab teda kohtumise eest toonase asepresidendiga. Viimane on eitanud seesuguse kohtumise toimumist.