Seitse aastat kuninga ihukaitsjana tegutsenud Ola Selin meenutab mitmeid 1970. aastatel korraldatud ohtra alkoholiga pidusid, kus kuningas ja viimase kolm parimat sõpra veetsid aega ostetavate naistega, vahendab Ilta-Sanomat.

Selin väidab intervjuus Aftonbladetile, et 1970. aastad olid täidetud viina ja naistega. See oli siiski enne seda, kui Carl Gustaf kuninganna Silviaga kohtus.

Selin tunnistab, et talle pole kuninga sõbrad kunagi meeldinud. Ta peab neid õnneküttideks, kes üritasid kuningale meele järgi olla, korraldades viimasele pidusid, kuhu toodi kauneid naisi.

„Aje on tore mees, aga Lettström ja Noppe mulle ei meeldi. Nad tahavad ainult kuninga ees pugeda, sest nad teavad, et saavad tema sõprusest mitmel viisil kasu,“ väidab Selin.

Aftonbladeti väitel sai Anders Lettström 2003. aastal oma suhete tõttu ettevõtte 2Entertain juhatusse.

1995. aastal korraldasid kuninga sõbrad peo Saltsjöbadeni Grand Hotelis. Kohale oli kutsutud mitmeid striptiisitare, kellest üks oli Aftonbladeti intervjueeritud Mirjam.

„Meid kästi riietuda lühikestesse seelikutesse stay-up sukkadesse ning me pidime flirtima ja olema sarmikad,“ ütleb Mirjam.

Mirjam väidab, et tema ja teised tüdrukud arvasid, et veedavad õhtut koos mõne kuulsa rokkbändiga, kuid mullivannis ootas kuningas ise.

„Ma olin tõeliselt õnnelik, et nad tahtsid minuga midagi teha. Aga mingil juhul ei tahtnud ma kellegagi seksida,“ ütleb Mirjam.

Aftonbladeti teatel on metsikud peod jätkunud ka 2000. aastatel.