Prantsuse Lille'i linna politseiuurijad väidavad, et linnas tegutses illegaalne prostituutide vahendajate jõuk. Lõbutüdrukute vahendajad tõid Belgiast üle piiri kohale prostituute, kes seksisid Lille'is rikaste klientidega.

Politsei on vahistanud viis meest, nende seas Carltoni neljatärni hotelli juhataja, keda süüdistatakse kupeldamises. Belgia poolelt uurib juhtumit sealne politsei.

Uurimise läbiviimiseks ajaks on kolm Lille'i hotelli suletud.

Juhtum on Prantsuse piirilinnas tekitanud suure skandaali. Juttude põhjal on asjasse segatud kohalikke prominente ning isegi politseinikke.

Nädalalehe Journal du Dimanche väitel võidakse juhtumiga seoses kuulata üle ka Strauss-Kahn. Kuulujuttude järgi kahtlustavad uurijad, et Strauss-Kahnile saadeti lõbunaisi järele isegi USA-sse. Peale selle olevat ta osalenud Pariisis korraldatud seksiorgiatel, mille korraldajaks oli üks vahi alla võetud meestest.

Dominique Strauss-Kahn ütles AFP-le, et ootab juba ülekuulamiste algust, sest nii saab ta kiiresti oma nime alusetutest süüdistusest puhtaks pesta.

Strauss-Kahni vastu vägistamisüüdistuse esitanud kirjanik jäi sel nädalal kaotajaks, sest kohus ei võtnud tema süüdistust asitõendite puudumise tõttu menetlusse. Strauss-Kahni ootab kohtuasi ka USA-s, kus tema vastu on esitanud tsiviilhagi hotelliteenija, keda mees oli ahistanud.