Kiri ja pump saadeti teele kolmapäeval ja neile oodatakse ka vastust, vahendab Uusi Suomi.

„Mees, kes kõvasti karjub, peab ka karjumisele vastama,” öeldi toimetusest.

Kiri sisaldab järgmist Hustleris avaldatud teksti:

Hustleri Soome toimetus on jälginud murelikult Itaalia peaministri Silvio Berlusconi viimase aja ülbeid kommentaare, millest osa on suunatud Soome ja soomlaste vastu. Juba Stalin ja kompanii märkasid omal ajal, et kuigi Soome on vaene ja väikese rahvaarvuga maa, on ta siiski üllatavalt ebamugav vastane riiu puhul.

Sellest lähtuvalt ei soovi me süvendada peaminister Berlusconi omapäraste ja isegi solvavate avalduste põhjustatud tüli meie rahvaste vahel. Selle asemel oleme täpselt analüüsinud tema käitumist. Analüüsi põhjal arvame nüüd mõistvat, miks peaminister satub pidevalt konfliktidesse nii sise- kui välispoliitikas ning isegi isiklikus elus.

Kõik viitab sellele, et peaminister Berlusconi on sunnitud lahmivate sõnade ja tegudega kompenseerima teatud kehaosa mõõtmeid. Me ei ole kindlasti ainukesed, kes on jõudnud sellele järeldusele, sest peaministril tundub olevat probleeme tõsiseltvõetavusega üle terve Euroopa.

Sellepärast tahabki Hustler Suomi pakkuda peaminister Berlusconile konkreetset abi ja kinkida talle tõhusa peenisepumba. Oleme kindlad, et pumba abil tõuseb peaministri avalduste tõsiseltvõetavus märkimisväärselt. Loodame ka, et pumba korrapärasel kasutamisel oleks positiivne mõju tema avalduste kvaliteedile ja stiilile.

Hustler Suomi leiab, et rahumeelne kooseksisteerimine on pikemas perspektiivis ainuke võimalus ka siis, kui tegemist on eluviiside poolest nii vastandlike ühiskondadega nagu Soome ja Itaalia.

Peenisepump saadeti otse peaministri residentsi inglise- ja itaaliakeelse saatekirjaga.