Mills ütles kolmapäeval BBC-le, et 2001. aasta alguses oli tal tüli tollase elukaaslase McCartneyga, kes saatis hiljem kõnepostile lepitust otsiva sõnumi, kui Mills viibis Indias. Hiljem helistas Millsile Mirror Group Newspapersi ajakirjanik, kes hakkas sõna-sõnalt telefonile saadetud sõnumit tsiteerima.

Mills süüdistas ajakirjanikku telefoni häkkimises ning viimane tunnistas selle üles ja lubas materjali mitte kasutada.

Kuni selle nädalani oli telefonide häkkimise skandaali keskmes News International ja eriti suletud ajaleht News of the World. BBC saade „Newsnight“ suunas aga tähelepanu ja viimaste konkurendile, kirjastusele Trinity Mirror ja ajalehele Daily Mirror, mille peatoimetaja oli kõne all oleval ajal praegune CNN-i tähtintervjueerija Piers Morgan.

On teada, et Morgan ei olnud see ajakirjanik, kes Millsile helistas. Samas paistab kõnealune sõnum olevat sama, mida Morgan hiljem tunnistas kuulnud olevat.

Kolmapäeval tehtud avalduses ütles Morgan, et Millsi väited pole piisavalt põhjendatud ja lisas: „Ma pole kunagi telefone häkkinud, käskinud kellelgi telefone häkkida ega oma teada avaldanud ühtegi lugu, mis on saadud telefoni häkkimise teel.“

Suurbritannia parlamendi alamkoja kultuuri-, meedia- ja spordikomitee esimees John Whittingdale ütles, et Morganit pole kavas parlamenti aru andma kutsuda.

Siiski loodab Whittingdale, et Morgan naaseb Suurbritanniasse, et vastata mõnele väga tõsisele küsimusele, aga komitee ei saa teda selleks sundida.