31. detsembril 2010 toimus plahvatus Kuzminski pargi külalistemajas. Sündmuskohalt leiti naise ja lõhkekeha jäänused. Uurijad arvavad, et naine ei kavatsenud lõhkekeha sel hetkel plahvatama panna, vaid see juhtus kogemata, mõnedel andmetel mobiiltelefoni saabunud reklaamsõnumi tõttu, vahendab Lenta.ru.

Mõne päeva pärast vahistati Volgogradis Moskva naisterroristi kaaslane Zeinap Sujunova. Selgus, et Sujunova on Nogai džamaadi vahistatud võitleja naine. Džamaati peetakse seotuks Pjatigorskis toimunud plahvatusega. Hukkunud naisterrorist osutus teise sama rühmituse võitleja leseks.

Ajaleht Kommersant kirjutab, et Moskva terroriakte korraldama nõustusid naised mitte päris vabatahtlikult. Razdobudko, kes on samuti Nogai džamaadi võitleja, olevat ähvardanud neilt lapsed ära võtta.

Stavropoli krai elanik Razdobudko kadus 2010. aasta oktoobris. Kadumisest teatasid miilitsasse tema sugulased, kelle sõnul võisid kaasvõitlejad ta tappa, sest Razdobudko kavatses põranda alt välja tulla.

Moskovski Komsomoletsi teatel võib Domodedovo terroriaktiga seotud olla Israpil Validžanov, kes on džamaadi Šariat juht. Validžanovit kahtlustatakse ka osavõtus kaitseministeeriumi polügooni ründamisest Dagestanis Buinakskis.