Teise Tšetšeenia sõja ajal pooli vahetanud ja pataljoni Vostok juhiks määratud kurikuulsal tšetšeen Sulim (Suleiman) Jamadajevil läks aga lõpuks kodumaal jalgealune tuliseks ning ta lahkus detsembris 2008 Araabia Ühendemiraatidesse. Väidetavalt olid selle põhjuseks vastuolud president Ramzan Kadõroviga.   

Seoses sellega, et Vene diplomaate ei lasta surnukeha juurde, ei saa nad ka kinnitada, et see kuulub 28. märtsil atentaadi ohvriks langenud Jamadajevile. Krasnogor ütles Interfaxile, et diplomaadid pole näinud ei laipa, ega ka dokumente.

Samal ajal on Vene välisministeerium avaldanud Moskva esimese reaktsiooni seoses Sulim Jamadajevi mõrvaga. Vastuses meedia küsimustele teatas ametlik esindaja Andrei Nestjerenko ministeeriumi koduleheküljel, et sellesse infosse suhtutakse Moskvas „kõige suurema tähelepanuga".

„Teist moodi ei saagi olla kui jutt käib meie riigi kodanikust, ja veelgi enam Venemaa kangelasest," seisab teadandes. Dubai emiraadi politseišeff Khalfan Tamim on öelnud infoagentuurile Reuters, et tema alluvad on pidanud kinni tapises kahtlustatuna ühe Vene kodaniku, kelle nime ei avalikustata. Tamin rõhutas, et atentaadi taga seisab kuritegelik grupeering ning see oli tellimustöö.

Jamadajevi noorem vend Isa on aga ITAR-TASSi vahendusel teated Sulimi surmast ümberlükanud ja väidab, et on täna venda haiglas külastanud ning tema seisund pole halvenenud.

Taoline segadus atentaadi ohvriks langenud Sulim Jamadajevi ümber käib juba teist päeva. Meedia teated on kohati üksteisele vägagi vasturääkivad.