Suurbritannia politsei pressiesindaja sõnul tehakse hetkel juhtumi kohta järeldusi ja on aeg see sulgeda, sest ei ole mingisugust põhjust arvata, et armee eriüksus (SAS) on kuidagi printsess Diana surmaga seotud.

Scotland Yard küsitles hiljuti SAS veterani lahutatud abikaasat, kelle endine mees oli kinnitanud, et Diana mõrvasid Briti sõdurid. Veterani endine abikaasa kinnitas Scotland Yardile, et tema abikaasa mõrvaversioon oli vägagi veenev.

Endine snaiper, kelle nimi on sõdur N, oli eksabikaasale kinnitanud, et Wales'i printsessi mõrvasid Pariisis Briti eriüksused ning see lihtsalt ”vaikiti maha”.

Kunagi Briti armee erijõududesse kuulunud snaiper sõdur N oli samuti oma endisele abikaasale rääkinud, et Diana ja Mohammed al-Fayed'i autojuht Henry Paul pimestati tunnelis tugeva valgusega vahetult enne õnnetust.

Ametliku versiooni kohaselt suri printsess Diana Spencer 1997. aasta 31. augustil autoõnnetuses koos Dodiga, püüdes põgeneda neid tagaajavate kõmumeedia fotograafide eest Ritz Carltoni hotelli restoranist Prantusmaal.

Rohkem kui 90% brittidest väidetavalt usub, et printsess Diana mõrvati.