Ülepingutatud prantsuse aktsendiga rääkinud ja end president Nicolas Sarkozy’na esitlenud Québeci humorist, kes on kuulus tuntud inimestele helistamise poolest, küsis kas Alaska kuberner Palin oleks nõus koos helikopteriga jahile sõitma ning lisas siis prantsuse keeles, et “võiks ka tappa hülgepoegi”, teatavad välisagentuurid.

Ninapidi veetud Palin leidis, et ideel oleks jumet. Samuti lisas ta, et praegust asepresidenti Dick Cheney’t ta jahile kaasta ei võtaks (viimane tulistas kogemata oma jahikaaslast). “Mina olen hoolikas tulistaja,” nentis Palin.

Samuti suutis trikimees panna Palini rääkima oma tulevastest poliitilistest ambitsioonidest. Küsimusele, kas naispoliitik tahaks kunagi ka ise presidendniks saada, vastas Palin, et kaheksa aasta pärast võiks see võimalik olla küll.

Telefonivestluses, mis kõlas Montréali raadiojaama eetris, tegi Palin komplimente ka Sarkozy abikaasa Carla Bruni kohta. Liba-Sarkozy aga õnnitles Palinit äsjase Hustleri pornofilmi puhul, kus peakangelanna vägagi vabariiklaste asepresidendikandidaati meenutab.

Palini kampaaniameeskond tunnistas pilakõne ohvriks sattumist kiiresti ning lisas, et kuberner Palinile valmistas juhtum kergelt nalja, sest ta on nüüd pikas poliitikute ja kuulsuste nimekirjas, kes samasuguse pilahelistamise ohvriks on langenud.

Kanada koomiku senisteks ohvriteks on olnud näiteks endine Prantsuse president Jacques Chirac, Microsofti looja Bill Gates, muusikud Mick Jagger ja Britney Spears ja isegi president Sarkozy ise.

Demokraatide presidendikandidaat Barack Obama esindaja ütles ajakirjandusele, et ta on rõõmus, et nemad kontrollivad enne ikka põhjalikult, kui telefonitoru Obamale ulatavad.