Lahkamise käigus selgus, et kaks inimest surid südame läbistanud noolte tõttu ja kolmas kaela läbistanud noole tõttu, vahendab BBC News.

Wittingeni korteris elas 30-aastane naine, kes oli üks ohvritest hotellitoas. Veel leiti samast toast mees ja naine, kes lebasid käsikäes voodis, kehas mitu noolt.

Mingeid võitluse jälgi ei olnud, teatas politsei. Samuti ei olnud jälgi selle kohta, et hotellitoas oleks olnud neljas inimene.

Kõik ohvrid on Saksamaa elanikud.

Hotellitoast leiti kaks ambu ja kolmas samadele inimestele kuulunud kotist.

Prokuratuuri esindaja sõnul leiti hotellitoast kaks testamenti, mis olid seotud 53-aastase Torsten W. ja 33-aastase Kerstin E.-ga, kes lamasid voodis. Mõlemad olid pärit Rheinland-Pfalzist.

Prokurör Walter Feiler ütles pressikonverentsil, et meest oli lastud kaks korda pähe ja kolm korda rinda ning tema kõrval lamanud naisel oli üks haav peas ja teine rinnas.

Kolmas ohver, 30-aastane naine lamas voodi ees ja teda oli ammust lastud kõri ja lõua vahele, teatas Feiler.

Saksa ajaleht Merkur teatas, et 30-aastane Farina C. oli teadete kohaselt ühe Wittingenist leitud naise õde. Ta oli Wittingeni korterisse sisse registreeritud märtsis.

Feileri sõnul ei ole selge, kui kaua surnukehad Wittingeni korteris olnud olid.

„Surnukehad leiti, sest üks naabritest kuulis teateid Passaust ja rääkis politseile, et korteri kirjakast ajas üle ja korterist tuli imelikku haisu,” ütles Feiler.

Hotellitoast leitud kolme ohvri omavaheline suhe pole selge. Nad olid võtnud toa kaheinimesevoodi ja üheinimesevoodiga kolmeks ööks ning saabusid reedel, hommikusööki tellimata.

Hotell asub Ilzi jõe ääres Passau lähedal, Wittingenist umbes 650 lõunas.

Üks teine hotellikülaline ütles ajalehele Passauer Neue Presse, et öö oli täiesti vaikne.

Politsei leidis valge auto, millel olid teadete kohaselt jahiseltsi kleebised. Auto on registreeritud Rheinland-Pfalzis Westerwaldis.

Hotellikülalise sõnul oli mehel pikk valge habe ning naised olid riietatud musta ja olid „kummalised”.

Wittingenis ütles naaber Merkurile, et 30-aastane naine oli alati veidi kummaline, alati musta riietatud.