Kui naaber politsei kutsus, sest polnud oma naabreid Detlefi ja Sabinet tükk aega näinud, tegid politseinikud kohutava avastuse. Rathenow’ linnas abielupaari maja hoovis olevas kuuris oli kaks tünni, mis sisaldasid tükkideks saetud kehaosi, teatab Bild De Telegraafi vahendusel.

Kahtlusalusena vahistati kiiresti abielupaari poeg Rene P., kes tunnistas kolmapäeval, et tappis oma vanemad. Uurijate sõnul olid mõrva motiiviks ebaõnnestunud õpingud. Rene tahtis Hamburgi maksuametnikuna tööle minna ja jättis seetõttu õpingud pooleli. Selle üle oli tal pidevalt tülisid vanematega, kes tahtsid, et Rene õpingud lõpetaks. 9. juulil läks aga tüli lõplikult käest ära.

Tudeng torkas isa keldris noaga surnuks ning läks seejärel üles ja lõi ema haamriga maha.

Pärast tapmist lõikas mõrvar oma vanemate surnukehad elektrilise kettsaega 20-sentimeetristeks tükkideks. Tükid pani ta sinistesse tünnidesse, mis paigutas kuuri alla.

Kui Rene käest küsiti, kus ta vanemad on, rääkis ta ühele naabrile, et nad on puhkusel, ja teisele, et nad jätsid ta maha. Üks naaber hakkas aga kahtlustama ja kutsus politsei.

Tudeng on vahistatud ja teda ootab kohtuprotsess.