Enne kui häirekellad lööma hakkasid jõudis Klatten oma armukesele maksta 7,5 miljonit eurot. Siis otsustas ta politseiga ühendust võtta — mis tähendas vältimatult asja avalikuks tulemist, vahendab Ilta-Sanomat Bild am Sonntagi.

USA majandusajakirja Forbes andmetel on Klatten maailmas rikkuselt 68. inimene, kelle vara hinnatakse 7,5 miljardi euro suuruseks. Koos ema ja vennaga kuulub talle 46 protsenti BMW aktsiatest.

Klatten on abielus ja kolme lapse ema. Eelmisel aastal kohtas ta aga nooremat šveitslast, kellega tal arenes seksuaalsuhe.

Klatten kohtus oma armukesega mitmeid kordi hotellis. Ta ei teadnud aga, et mehe itaallasest partner filmib neid kogu aeg salaja.

Mees hakkas peagi rääkima, et teda ähvardab Itaalia maffia, kes talt raha välja pressib. Klatten laenas armukesele 7,5 miljonit eurot.

Kui mees uuesti raha küsis, tekkisid naisel kahtlused ja ta keeldus. Siis ähvardas mees avalikustada tema valduses olevad seksifotod ja -videod ning nõudis nende eest 40 miljonit eurot. Klatten läks aga kohe politseisse ning armuke koos kuriteokaaslasega vahistati.

Meestel oli ümber Euroopa mitmeid luksusvillasid ja -autosid. Neid kahtlustatakse ka teistelt rikastelt naistelt raha väljapressimises. Viimased ei ole ilmselt julgenud asjast teatada.