Ta ei ole esimene poliitik, kes ennast nahkses riietuses mootorrattal pildistada laseb, kirjutab ajakiri Spiegel. See mõjub inimese välisele pildile hästi, kuna mootorrattal istuvad tavaliselt vabadust ning sõltumatust nautivad inimesed.

Berliini valimiskampaanias jätab selline loosung aga teise mulje.

Berliini parlamendi õiguskomisjoni esimees Andreas Gram ütleb, et see plakat on ebainimlik ning on sõnatu, kuna paremäärmuslased mõtlevad selle loosungiga ilmselgelt gaasikambreid. Ka teiste poliitikute arvates on see ehtne provokatsioon.

NPD kleepis nädalavahetusel Berliinis üles 22 000 plakatit.

NPD esimehe arvates on süüdistused alusetud. Ta ütleb, et sõidab hea meelega mottorrattaga ning tahab ruttu esindajatekotta saada. Voigti arvates peab pärast 66 aastat lõpetama mineviku peale mõtlemise. Ta olevat plakatit 43 inimesele näidanud, kellest kõik ei olnud parteikaaslased ning ainult ühel isikul tulid plakatiga seoses negatiivsed mõtted.

NPD eesistuja on tuntud võõravastaste avaldustega. Juba aastal 2008 kasutas NPD maitsetut loosungit, kus ta Lähis-Ida sisserändajatele head koduteed soovis. Valimisvideos ütles ta, et paat on täis ning me ei taha rohkem sisserändajaid.

NPD infobrošüüris on ristsõna, mis otsib ühte saksa eesnime, mis on natuke vananenud. Viietäheline lahendussõna on Adolf.