Imedi TV-d, mille lõi varalahkunud Gruusia suurärimees Badri Patarkatsišvili, peetakse üheks tähtsamaks Gruusia opositsiooni propagandakanaliks, kuid kanalit haldava firma direktori Bidzina Baratašvili sõnul hakatakse lähikuudel edastama vaid meelelahutuslikku programmi – kontserte, filme ja seriaale, vahendab Interfax.

Baratašvili märkis, et selle aja jooksul, mil kanal ei töötanud võttis ennast ametist lahti üle saja teletöötaja ning see on teinud uudiste ja omasaadete ettevalmistamise võimatuks. Imedi direktor ennustas, et uus meeskond saab komplekteeritud pooleteise kuu jooksul. Uudiste ja talk-show’de edastamine tahetakse taastada septembiks.

Imedi TV võeti eetrist maha eelmise aastal, millele eelnes opositsionääride miitingute laiali ajamine, kes astusid aktiivselt üles kanali saadetes. 2007. aasta 7. novembri õhtul tungisid telejaama stuudiosse eriüksuse võitlejad, kes korraldasid seal täieliku pogrommi ning tekitasid üle kümne miljoni krooni suuruse kahju, mis tegi edasise töö võimatuks.

Kanal üritas korduvalt oma tööd taastada, kuid see lükkus erinevate põhjuste tõttu mitu korda edasi. Ka kanali omandiküsimus on ebaselge. Pärast Londonis surnud magnaadi Badri Patarkatsišvili surma on oma õigust telekanalile kinnitanud nii ärimehe lesk kui ka nõbu, kes on lubanud teha Imedist poliitikast vaba infokanali.