Helen Wilsoni sõnul hakkas tulistamine Bataclanis pihta umbes kell 21.45, vahendab Iltalehti. Naise sõnul nägi ta, et terroristid sihtisid esimesena ratastoolis istujaid, kellel oli kontserdisaalis oma sektor. "Sisse tuli 5-6 inimest, kaasas automaadid ja haavlipüssid. Nad lihtsalt hakkasid inimeste pihta tulistama, see oli tõeline segadus," kirjeldas Wilson ajalehele The Telegraph.

Wilsoni sõnul hakkasid paanikasse sattunud inimesed jooksma ning terroristid tulistasid nende pihta. Helen jäi põrandale lebama oma hea sõbra, 36-aastase Nick Alexanderiga. "Iga kord, kui kuulsin oma selja taga samme, siis kartsin, et nüüd mind tulistatakse. Nad tulistasid pidevalt kõike."

Alexander lamas põrandal naise ees. Ühelt hetkel hakaks terrorist neid ründama. "Ta (Alexander) oli seljaga minu poole ning ma ei näinud, mis temaga oli juhtunud. Ma katsusin temaga edasi rääkida."

Wilson üritas mehele teha kunstlikku hingamist, aga asjata. Varsti mees ei hinganud enam, ta suri oma armastatud naise käte vahel.

Naist tulistati jalgadesse ning ta on praegu haiglas.