Varsti sündiva lapse isa on 38 aastat vana ja mõisteti esimest korda süüdi 2001. aastal oma naistuttava sõbranna korduva vägistamise eest. Üks vägistamistest oli nii vägivaldne, et mehele esitati süüdistus ka mõrvakatse eest. Ta mõisteti kaheksaks aastaks vangi, vahendab The Local.

Pärast tingimisi vabastamist 2006. aastal vägistas mees ühe naise Göteborgis, misjärel ta uuesti neljaks aastaks vangi mõisteti.

Mees ründas vangla külalistoas ka oma endist naistuttavat, kui viimane teda vaatama tuli ja vägistas naist lühikese aja jooksul mitu korda.

„Ma murran su kaela, kui sa karjud,” olevat mees naist ähvardanud.

Vaatamata mehe tumedale minevikule leidis nüüd lapseootel vangivalvur ühel hetkel, et on vägistajast sisse võetud.

„Me hakkasime teineteisega rääkima ja sellest arenes suhe,” seletas naine.

Vägistaja ja vangivalvuri salaromaan pole kaugeltki ainuke, mis samas vanglas kinnipeetavate ja valvurite vahel on ette tulnud.

Ajalehe Aftonbladet andmetel on teada veel vähemalt kolm sarnast armulugu naisvalvurite ja alla 30-aastaste vägivaldsete meeskurjategijate vahel.

„Nad naljatasid omavahel selle üle, kellega nad järgmisena seksivad,” rääkis üks vanglatöötaja ajalehele vangide omavahelise suhtlemise kohta.

Kõik salajased seksuaalvahekorrad valvurite ja kinnipeetavate vahel leidsid aset vangla kõige ülemisel korrusel, kus peetakse ainult seksuaalkurjategijaid.