„Me kohtusime 13. novembril. „Kas sa tahad olla mu tüdruksõber?“ küsis ta MSN-is. Siis otsustasime me kihluda ja tegime seda 9. detsembril,“ rääkis vampiirnaine Michelle Gustafsson ajalehele Expressen The Locali vahendusel.

Mõlemaid hoitakse kinni Karsuddeni psühhiaatriahaiglas Katrineholmi lähedal Rootsi idaosas. Mõlemad on ravil väga ebatavaliste kuritegude eest, mis leidsid ajakirjanduses laia kõlapinda.

Gustafsson mõisteti süüdi nelja lapse isa tapmise eest 2010. aastal Stockholmis. Ta pussitas mehe noaga surnuks, aga väidab, et ei mäleta juhtunust midagi.

Oma blogis oli Gustafsson kirjutanud inimeste tapmisest Stockholmi metroos ning avaldanud endast pilte, millel esineb vampiirina verise suuga, käes nuga ja mootorsaag.

Skara inimsööja Isakin Jonsson mõisteti süüdi 2011. aasta märtsis oma elukaaslase, viie lapse ema Helle Christenseni julma tapmise eest. Pärast naise surnuks pussitamist lõikas Jonsson tal pea ja muid kehaosi küljest ning sõi osasid neist.

Jonsson ei näidanud kohtuprotsessi ajal üles mingit kahetsust. Leiti, et ta kannatab tõsise vaimuhaiguse all. Ta ei suuda seletada, miks ta elukaaslase tappis.

Olles samas haiglas ravil, leidis paar teineteist ning veetis palju aega interneti teel suheldes. Nüüd tahavad nad abielluda.

„Ma armastan Michelle'i. Ma ei ole kunagi kohanud kedagi temasarnast. Ma tahaksin elada mittekuritegelikku elu,“ ütles Jonsson Expressenile.

Jonsson ütles ajalehele, et ei tunne mingeid süümepiinu elukaaslase söömise pärast, kuid tegi seda ainult selleks, et paista haigena ja minna psühhiaatrilisele ravile, mitte vangi.

Kumbki ei tea, millal nad vabaks lastakse, sest mõlemale määrati tähtajatu ravi. Haigla teatel on neil patsiente, kes on seal veetnud üle 20 aasta.

Vaatamata sellele igatseb paar aega, kui saab koos elama hakata.

„Me tahame koos elada, pidada koeri ja veeta aega oma hobide, iluaugustamise ja tätoveerimisega tegeldes,“ ütles Gustafsson Expressenile.