Dudajevi tänava ümbernimetamise poolt hääletas üksnes Ilga Oziša, kes esindab fraktsiooni Inimõiguste Eest Ühtses Lätis.

Riia mälestusmärkide nõukogu juht Ojars Sparitis teavitas kolmapäeval komiteed, et nõukogu loobub tõenäoliselt tänavanime ennistamise arutamisest, sest kaks aastat tagasi oli küsimus juba arutlusel ega leidnud toetust ning vahepealse aja jooksul pole asjaolud muutunud.

Ka volikogu linnaarengukomitee esimees Andris Ameriks on seisukohal, et pole mõtet Dudajevi tänava nime äramuutmist uuesti arutada, sest komitee on selles asjas juba varem eitava otsuse teinud.

Kultuurikomitee otsustas, et küsimus ei vääri linnavolikogule arutamiseks esitamist.

Linnapea Gundars Bojars keeldus teisipäeval ajakirjanikele oma seisukohta avaldamist, leides vaid, et 1996. aastal otsustas linnavolikogu Kosmonautide allee Dudajevi tänavaks ümbernimetamist mõtlematult ja rutakalt.

Ettepaneku Dudajevi tänavale endise nime tagasiandmist esitasid mõni päev pärast Beslani pantvangidraamat kuus volikogu liiget, kes esindavad abilinnapea Sergei Dolgopolovi asutatud fraktsiooni Teine Poliitika.

Viimati oli tänava ümbernimetamise teema õhus 2002. aastal, kui Moskvas toimus Dubrovka teatrimajas esimene traagiline pantvangikriis.

Riias läbiviidud arvamusküsitlused näitavad, et Dudajevi tänava nimi meeldib vaid veerandile linlastest, enamus ehk 60,5 protsenti küsitletuist pooldab varasema nime taastamist.