Päevaleht Neatkarīgā Rīta Avīze (NRA) kirjutab, et ühe ettepaneku kohaselt võiks Dudajevi puiesteele anda hoopis praeguse, Moskvale lojaalse Tšetšeenia presidendi Ramzan Kadõrovi nimi.      

Ülejäänud kaks avaldust paluvad anda vaidlusalusele tänavale Janka Kupala (Valgevene kirjanik - pärisnimega Ivan Lutsevitš) ja Kosmonautika prospekt (endisaegne nimetus).  

Kosmonautika prospekt nimetati Dudajevi puiesteeks 1996. aastal. Sellest ajast peale on see nimi tihti paksu verd tekitanud - vastavaid petitsioone on omavalitsusele esitatud kokku rohkem kui 40 korral, kuid neid on ignoreeritud.

Infoportaal Lenta kirjutab, et olukord hakkas muutuma juulis 2009, kui Riia linnapeaks sai partei Üksmeele Keskus juht Nils Ušakovs, kes esindab ka venekeelse elanikkonna huve. Sel kuul ta teatas, et kui kodanikud tahavad tänava nime muutmist, siis seda ka tehakse.

Ajaleht Telegraf kirjutab, et Riia muulased reageerisid sellele üleskutsele ning kogusid Dudajevi mälestuse hülgamiseks kokku 300 allkirja.  

Erinevates maailma linnades on ligi 20 kindralmajor Dudajeviga ja teiste Tšetšeenia separatistidega seotud kohti - näiteks Tartus on tema nimega sviit, Lvivis tänav, Varssavis ringtee ja Vilniuses plats.