Reeglina suudab president vastata veidi enam kui sajale küsimusele. Eelmisel korral vastas ta 88 küsimusele. Sealjuures kestis eelmine saade 2011. aasta detsembris neli ja pool tundi, vahendab Lenta.ru.

Enamik küsimusi on seotud sotsiaaltemaatikaga, sealhulgas palkade, pensionide ja toetustega, ning olukorraga hariduses ja tervishoius. Lisaks sellele huvitab venemaalasi presidendi arvamus opositsiooni kui terviku kohta ja opositsionäär Aleksei Navalnõi saatus, kelle kriminaalasja arutatakse praegu Kirovi kohtus. Esitati ka küsimusi, mis on seotud punkansambli Pussy Riot ja 2012. aastal Moskva Bolotnaja väljakul toimunud rahutustes osalejate kriminaalasjadega.

Osa küsimustest on seotud suure sissetulekulõhega ühiskonna jõukama ja vaesema osa vahel. Kodanikke huvitab ka väikeettevõtete toetamine ning võitlus korruptsiooni ja ebaseadusliku sisserändega.

Kremli pressiteenistus ootas palju küsimusi orbude saatuse kohta, seoses Putini poolt 2012. aasta lõpus alla kirjutatud seadusega, mis keelab Vene orbude lapsendamise ameeriklaste poolt. Ometi on vaid vähesed küsimused seotud selle teemaga.