2008. aastal palus Burjaatia koolitüdruk Daša Varfolomejeva otsesaates endale ja õele kingituseks sellist kleiti, nagu oli Tuhkatriinul.

Putin täitis laste soovi ja kutsus mõlemad tüdrukud koos emaga Kremlisse uusaastapeole. Vähe sellest, tollal peaministri kohuseid täitnud Putin käskis kohalikel võimudel rajada tüdruku kodukülasse Tugnuisse uue kooli, lasteaia, spordiväljaku ja kultuurimaja.

2011. aastal käis president omakorda Dašal külas ja kinkis talle Hiina päritolu sülearvuti.
Putin ja Daša

2013. aastal palus Primorjes Novošahtinski linnas paljulapselises peres elav tüdruk Putinilt mänguväljakut. „Luban, kullake, et saad oma mänguväljaku,“ vastas Putin.

Juba tund aega hiljem võis saatejuht teatada, et Primorje krai võimud võtsid mänguväljaku rajamise menetlusse. Samuti kinkis kohalik kuberner 15-liikmelisele perele bussi, millega puhkusereisil käia. Nähtavasti on presidendi südameheadus nakkav.
Mänguväljak - ainult telefonikõne kaugusel
Eelmisel aastal sai Putin kirja Kõrgõzstanis elavalt vene koolitüdrukult, kes palus endale Newfoundlandi koera. Kõrgõzstanis ei ole seda koeratõugu saada ja välismaalt koera toomiseks on perekond liiga vaene. Mõned kuud hiljem tõigi Vene suursaadik tüdrukule soovitud kutsika, andes edasi Putini sünnipäevaõnnitlused.