Sellest teavitas ajalehte Joongangdaily Lõuna-Korea suursaadik Jaapanis, kes einestas Moskva saatkonnas töötanud admirali Yoon Jong-gu ja tema naisega augustis. Õhtusöögil rääkiski Yoon, et tema noorim poeg abiellub varsti Putini noorima tütrega.

Mõni tund hiljem tuli noorpaar ka nende juurde ning rääkisid juttu. Suursaadiku sõnul saatsid Putini tütart kaks Venemaa ihukaitsjat.

Ajalehe teatel on loo detailid järgmised. Tüdruku nimi on Jekaterina Vladimirovna Putina, ta on 23-aastane ja õpib praegu Ameerika Ühendriikides koos oma 25-aastase korealasest peikaga. Alguses oli Vladimir Putin olnud abielu vastu, kuid oli hakanud korealasesse pärast kohtumist soojemalt suhtuma. Putini tütar soovib pärast pulmi elada ja töötada Lõuna-Koreas.

2007. aastal Lõuna-Korea saatkonnas Venemaal töötanud allika sõnul oli noorpaari armuromaan kuum teema ja paljud lootsid sellest diplomaatiliste sidemete edenemist.

Noorpaar olevat kohtunud 1997. aasta juulis tantsuõhtul rahvusvahelises koolis. Kuigi noormehe isa teenistusaeg Venemaal lõppes, jätkus romaan ja Putini tütar külastas Lõuna-Koread 2002. aasta juunis.