Macrì ütles uurijatele, et miljardärist peaminister maksis talle suguühte eest 10 000 eurot, kui ta külastas Berlusconit eelmisel aastal Sardiinias Villa Certosas ja selle aasta aprillis Milano lähedal Arcores, teatab Daily Telegraph.

Macrì väitis, et Villa Certosasse, kus Berlusconi on lõbustanud ka Suurbritannia peaministrit Tony Blairi ja Venemaa presidenti/peaministrit Vladimir Putinit, kutsutud 25 noorele naisele pakuti marihuaanasigarette.

„Kõikides ruumides oli rohtu saadaval ja see toodi kohale peaministri eralennukiga,” ütles Macrì uurijatele. „Ma nägin paljusid külalisi suitsetamas, peaministrit mitte kunagi.”

Süüdistused tulid päevavalgele seoses ühe teise uurimisega, mis puudutab kokaiini salakaubavedu ja millega on väidetavalt seotud Berlusconi partei endine juhtivtegelane Perla Genovesi. Eelmisel kuul lindistatud 300-leheküljelises tunnistuses ütleb Macrì: „Ma olen käinud Berlusconi kodudes kolm korda, aga me seksisime ainult kaks korda: ühe korra Sardiinias ja ühe korra Arcores. Ta andis mulle 10 000 eurot ja väikesi kingitusi. Ta andis raha isiklikult ümbrikus üle.”