Prokurör Antonio Sangermano ütles, et Milanost kirdes asuvas Arcore villas korraldatud peod olid hästi organiseeritud prostitutsioonisüsteemi üks väljendus, mille eesmärk oli Silvio Berlusconile seksuaalse naudingu pakkumine ning millest noor marokolanna täielikult osa võttis, vahendab BBC News.

Oma lõppsõnas ütles prokurör, et peod sisaldasid endas õhtusööke, erootilisi tantse ning seejärel seksi lootustandvate teletähehakatiste ja kutsutud külaliste vahel.

Berlusconi ütles, et tema kurikuulsate õhtusöökide rohke kujutlusvõimega esitatud kirjeldus tekitab temas veidi üllatust ja lõbustab teda.

„Mul on olnud kahekordne õnn – võibolla teenitult – et ma pole kunagi pidanud maksma naisele või tüdrukule intiimsuhete eest ning olen alati olnud võimeline abistama ükskõik keda, kes minult on abi palunud,“ ütles Berlusconi oma avalduses. „Prokuröril pole ilmselt olnud kumbagi neist õnnedest ja ta esitab neid väiteid, nagu oleksin ma tema.“

Reedel peaks prokuratuur kindlaks määrama karistuse, mis Berlusconit ootab, kui ta süüdi mõistetakse. Teda peaks ootama kuni 15 aastat vangistust, kuigi miski pole lõplik, enne kui ta on otsuse kaks korda edasi kaevanud ja Itaalia kohtusüsteemis on see väga aeganõudev protsess.