Sünnipäeva puhul antud intervjuudes kinnitas ta, et ei kavatse end muuta, kuid on saanud vanemaks ja küpsemaks, teatab CNN.

„Olen, kes ma olen, ma ei kavatse seda muuta,” ütles prints.

Punapeast prints Harry on pidevalt meedia hambus oma pidutsemistega ning paaril korral sattunud kähmlustesse kõmuajakirjanikega. Selle aasta jaanuaris põhjustas ta oma elu rängima skandaali, kui ilmnes, et ta läks kostüümipeole natsisümboolikaga.

Praegu õpib prints Sandhursti sõjaväeakadeemias ratsaväeohvitseriks, vaatlejate sõnul on karmi režiimiga kool mõjunud talle distsiplineerivalt.

„Ma naudin mudasena mööda kraavi jooksmist ja tulistamist. Selline ma juba olen. Ma armastan seda,” rääkis Harry kooli kohta, kus teda kadetiks oleku ajal koheldakse sama karmilt kui kõiki teisi.

Kommenteerides oma natsikostüümi kinnitas ta, et see oli ebaküpsuse tunnus ja midagi sellist ei teeks ta enam kunagi. „See oli väga loll tegu ja ma olen oma sellest õppinud,” rääkis ta.

Harry kinnitas, et saab ülihästi läbi oma võõrasema Camillaga. „Ta on imeline naine ja ta on meie isa väga, väga õnnelikuks teinud, mis ongi kõige tähtsam. William ja mina armastame teda,” rääkis Harry.

Pidu Harry sünnipäeva puhul ei pea, sest ta on keskendunud oma õpingutele.