Soome ajaleht Iltalehti pani ritta Clintoni kapis peituvat seitse skandaali, mis heidavad demokraatide riigipeakandidaadile varju ning mida vabariiklased on varmad poriloopimises ära kasutama.

1. Jamad elektronpostiga

Värskeim skandaal on pärit Clintoni välisministriperioodist. Nimelt selgus, et Clinton rikkus rängalt turvalisusreegleid, kui kasutas terve ametiaja jooksul töömeilide vahetamiseks oma isiklikku meilikontot. Clinton põhjendas seda asjaoluga, et ühe meilikonto kasutamine on praktiline, ent kriitikute sõnul oli tegu julgeolekuohuga.

2. Benghazi tragöödia

2012. aasta septembris rünnati Liibüas asuvat USA konsulaati, rünnakus hukkus USA saadik ja veel kolm saatkonnatöötajat. Uurimisel selgus, et konsulaat oli varem väljendanud muret oma turvalisuse pärast, ent välisministeeriumist polnud mingeid meetmeid rakendatud. Clinton võttis juhtunu eest vastutuse endale ning nimetas seda oma ametiaja kõige suuremaks tragöödiaks.

3. Seksiskandaalid

Hillary Clintonit jäävad ilmselt elu lõpuni kummitama tema abikaasa Bill Clintoni armuseiklused. Neist kuulsaim kahtlermata on Monica Lewinsky skandaal, mida Bill Clinton üritas valedega summutada.

4. Ahnus

Clintonite kriitikute arvates pole Billil ja Hillaryl vähimatki aimu lihtsate inimeste argielust ning Hillary Clintonit on kirjeldatud kui silmatorkavalt ahnet naist. New York Post on kirjutanud Hillary Clintoni 300 000 dollari suurusest esinemistasust ning kahest miljonikorterist. 

5. Fondi rahastamine

Palju kriirikat on toonud ka Clintonite fondi rahastamine. Ajal, mil Hillary Clinton oli välisminister, ei võtnud fond vastu välismaalt tulnud raha, ent ametiaja lõppedes on fond lahkelt võtnud vastu summasid näiteks Saudi Araabiast, Marokost ja Omanist. Kriitikute sõnul võib välisriikide raha mõjutada Clintonit tegemast otsusi ameeriklaste heaoluks. Selle probleemi kõrvaldamiseks teatas Hillary Clinton kohe pärast kandideerimisotsuse tegemist, et loobub fondi juhtimisest.

6. Bill Clintoni investeerimisjamad

Mitukümmend aastat tagasi toimunud nn Whitewateri tehingud võivad nüüd taas pinnale tõusta. 
Neid süüdistusi kasutati juba 1992. aastal Bill Clintoni valimiskampaania ajal. Skandaal on seotud Whitewater Development nimelise ettevõttega, millesse Clintonid koos sõpradega olid 1970- ja 1980-ndatel investeerinud. Väidetavalt survestas  Arkansase kuberneri ametis olnud Bill Clinton kohalikku panka, et see annaks kaasinvestoritele suure laenu. Clintoneid selle tehinguga seoses süüdi ei mõistetud, küll aga said pettuse süüdistuse nende kolm kaasinvestorit ning Arkansase järgmine kuberner  Jim Guy Tucker.

7. Tagasihoidlik CV

Aastaid senaatori ja välisministri ametis olnud Hillary Clintonil pole ette näidata ühtki suurt saavutust, isegi mitte olulisi seadusealgatusi.   Sama kahvatud on Hillary Clintoni kriitikute meelest naise saavutused välispoliitika valdkonnas.