Terroristi isik tuvastati sõrmejälgede alusel, kirjutab AFP.
Mostefai sündis 1985. aastal Pariisi vaeste eeslinnas. Mehel on kaheksa varasemat kergemat kriminaalkaristust. Vanglas pole ta istunud ning tal ei teatud olevat mingit seost terroriorganisatsioonidega.

Mostefai tuvastati Bataclani kontserdisaalist leitud sõrme abil, millelt võeti sõrmejälg. Mostefai oli üks kolmest terroristist, kes lasid end kontserdisaalis õhku. Terroristid tapsid seal 89 inimest, kes olid tulnud kuulama USA rockbändiEagles of Death Metal kontserti.

AFP politseiallikate sõnul selgitavad uurijad praegu välja, kas Mostefai viibis möödunud aastal Süürias.

Politsei kohtus laupäeva õhtul mehe isa ja 34-aastase vennaga, kes toodi ülekuulamisele ning kelle korterid otsiti läbi.

Mostefai vend vestles enne politseijaoskonda minekut AFP reporteriga. Vend oli šokeeritud. "See on arusaamatu," rääkis vend. "Ma olin eile Pariisis ja nägin mis seal juhtus."

Ta rääkis, et suhted noorema vennaga katkesid tal juba aastaid tagasi. Ta teadis küll venna kuritegelikust taustast, aga mitte tema radikaliseerumisest.

Alžeeria päritolu Mostefai käis küll reedeti palvetamas ja veetis ramadaani, ent ajalehe Guradian andmeil polnud tegu usuhulluga. "Ta polnud probleemne juhtum. Ta kaitses ennast ning teda ei narritud, kuna teati, et sellisel juhul hakkab ta vastu. Ise ta sekeldustesse ei sattunud. Ta oli rahulik, mitte selline, kes teiste seast kohe silma torkab," rääkis Guardanile Mostefai anonüümseks jääda soovinud koolikaaslane.

"Olin väga üllatunud, kui kuulsin, et ta oli selle veresauna taga. Kohe väga üllatunud," rääkis koolivend.

Mostefai sündis 1985. aasta novembris. Ta oli pärit Pariisi vaesteasumist Courcouronnes'ist. Tal oli kolm venda ja kaks õde, kirjutab AFP.

On teada, et ta sõitis 2013. aastal Türki. Uurijad selgitavad praegu, kas ta siirdus sealt edasi Süüriasse.

Anonüümse allika sõnul külastas Mostefai regulaarselt Pariisi lähedal asuvat Lucé mošeed.