„Ma õhutasin oma meest Prantsuse rahvast, kelle kätel on nii palju verd, terroriseerima. Ma kadestan teda väga, ma oleksin tahtnud hea meelega tema kõrval olla, et ennast samuti õhku lasta,“ kirjutab 18-aastane Prantsusmaa kodanik Kahina ajalehes Le Parisien avaldatud kirjas Het Laatste Nieuwsi vahendusel.

Naine viibib Iraagis ja hoiab sealt ühendust ühe sõbrannaga. Kirjades uhkeldab ta 13. novembril Pariisis toimunud rünnakutega.

„Kas sa oled rünnakutest šokeeritud? LOL. Üks Bataclani kamikazedest oli minu abikaasa Samy Amimour. Ta lasi ennast õhku. Kas sa naudid endiselt läbi Pariisi jalutamist?“ kirjutas Kahina 16. novembril väljakutsuvalt. Ta teatas ka, et on oma mehe üle uhke. „Oh, ma olen nii õnnelik,“ kirjutas Kahina.

Teie tapate meid, meie tapame teid, nii lihtne see ongi
Kahina
Koolis hea õpilane olnud Kahina kohtus Amimouriga 2013. aastal, kui viimane hakkas radikaliseeruma. Amimour oli Pariisi lähedalt Drancyst pärit bussijuht ja Kahina suhtles temaga alguses ainult interneti teel. 2013. aasta septembris reisis Amimour Süüriasse. Kahina sõitis talle järele ja nad abiellusid seal. Alguses asusid nad elama Islamiriigi „pealinna“ Raqqasse, hiljem aga Iraaki Mosulisse.

18. novembril kinnitas Kahina e-kirjas, et oli algusest peale oma mehe rünnakuplaanidest teadlik.

„Elu, see ei ole rahu, rahu, rahu, armastus, suudlus,“ kirjutas Kahina. „Sina mõrvad meid, mina mõrvan sind. Sina võtled meie vastu, mina võitlen sinu vastu. Nii kaua, kuni te islamit ja moslemeid solvate, peate te olema tulevased sihtmärgid.“

Naise sõnul on rünnakud õigustatud rahvusvahelise koalitsiooni sekkumise tõttu Islamiriigi-vastasesse võitlusse.

„Nad saadavad oma lennukeid ning teie Prantsusmaal ja mujal elate head elu, aga siin surevad inimesed, see ei ole õiglane. Varsti, kui Allah tahab, saavad Prantsusmaa ja kogu koalitsioon teada, mida tähendab sõda nende juures. Teie tapate meid, meie tapame teid, nii lihtne see ongi,“ kirjutas Kahina.

Kahina kirjeldab ka oma igapäevast elu, millele on lisatud ka tavapärast Islamiriigi propagandat. „Mul on möbleeritud korter sisseehitatud köögiga, kaks vannituba tualetiga ja kolm magamistuba. Ma ei maksa mingit üüri ega elektri ega vee eest. Lühidalt, ilus elu!!!“ kuulutab Kahina.

Kahina mees maeti eelmise nädala neljapäeval vaikselt Pariisi eeslinna La Courneuve’i kalmistule.