Noriega võtsid Roissy lennuväljal vastu Prantsuse õiguskaitseorganite esindajad, kes ta üle kuulasid. 1. juulil 1999 mõistis Pariisi kohus ta tagaselja 10 aastaks vangi narkoäris teenitud raha pesu eest, kirjutab L’Humanité in English.

Noriega kaitseadvokaadi Maître Metzneri sõnul tehakse kõik tõestamaks, et Noriega koht ei ole Prantusmaal ja ta peaks saama naasta oma kodumaale, mida ta ise soovib. Metzneri sõnul on Noriegal endise riigijuhina sõjavangistaatus.

1992. aastal mõisteti praegu 75-aastane endine kindral USA-s 30 aastaks narkoäri eest vangi. Hiljem vähendati karistust hea käitumise eest 17 aastale.

Kuni 1980. aastate alguseni oli Noriega CIA kaastööline, kuid kukutati USA sõjalise invasiooni käigus 1989. aastal võimult. Washington oli Noriega antidemokraatliku ja seadusevastase tegevuse suhtes silmad kinni pigistanud niikaua, kuni ta teenis USA kontrrevolutsioonilisi ja majandushuve (Panama kanal). Kuni päevani, kui Noriega sekkus Pentagoni plaanidesse.

Panama välisminister kuulutas, et austab otsust Noriega Prantsusmaale välja anda. Troonilt tõugatud diktaatorit ootavad kodumaal 20- ja 15-aastased vanglakaristused kahe oponendi tapmise eest.

Prantsusmaal peab Noriega vastama rahapesusüüdistustele 3,5 miljoni dollari ulatuses. See läbis Prantsuse panku CIC-d, BNP-d, Credit Lyonnais’d ja teisi. Omal ajal ei kahtlustanud Noriegat mitte keegi. 1987. aastal annetas Prantsusmaa sotsialistist president François Mitterrand talle isegi auleegioni ordeni. Hiljem Noriega varad arrestiti ja talle määrati 41 miljoni dollari suurune trahv.