Ligi pooled vastanuist on veendunud, et Palestiina Omavalitsuse esimees Yasser Arafat võidab valimised, mis ta on lubanud tuleva aasta alguses korraldada. Enam kui pooled soovivad omavalitsuse reformimist.

Palestiinlaste Jeruusalemma Meedia- ja Sidekeskuse (JMCC) küsitlus toob esile palestiinlaste vaadete äärmuslikumaks muutumise 20 kuud väldanud konflikti süvenedes.

JMCC küsitles mai lõpus ja juuni alguses 1.179 Läänekaldal ja Gaza sektoris elavat palestiinlast.

Neist 51 protsenti ütles, et ülestõusu lõpptulemuseks peaks olema "kogu ajaloolise Palestiina vabastamine". Osa kõnealusest territooriumist tunnustas Iisrael 1948. aastal. 1967. aasta Lähis-Ida sõjas okupeeris Iisrael Läänekalda ja Gaza sektori, mis tänini on rahukõneluste objektiks.

Nelikümmend kolm protsenti vastanuist on arvamusel, et ülsetõusu sihiks on Iisraeli okupatsiooni lõpetamine ning ainult Läänekaldal ja Gazas Palestiina riigi rajamine.

Detsembris korraldatud samalaadsel küsitlusel ütles 48 protsenti vastanuist, et ülestõusu sihiks on okupatsiooni lõpetamine ja 44 protsenti, et Iisraeli hävitamine.

Ülestõusu toetatakse endiselt tugevalt. Seitsekümmend üheksa protsenti palestiinlastest toetab ülestõusu ja 68 protsenti kiidab heaks enesetapurünnakud Iisraeli tsiviilisikute vastu.