Hukkunuist raporteeriti Abaco saartel, kus elab 17 000 inimest ja mis pindalalt on võrreldavad Saaremaaga. Torm jõudis sinna 1. septembril, tuule kiiruseks oli enam kui 300 km/h. Lisaks on vähemalt üks inimene teadmata kadunud. Ka on Puerto Ricos saanud üks inimene tormis surma.

"Põhja-Bahama on ajaloolise tragöödia keskel," lisas saareriigi peaminister Hubert Minnis pressikonverentsil. Dorian on tekitanud Bahama saartel suuri purustusi, kannatanud või hävinud on umbes 13 000 elumaja.

Dorian maabus 5. kategooria orkaanina Bahama saartel pühapäeva õhtul, purustades maju, lükates ümber puid ja autosid ning jättes lugematu arvu elanikke ajutiselt kodutuks.

Nüüdseks on Dorian raugenud 4. kategooria tormiks, asudes endiselt saarte lähedal ning liikudes edasi kiirusega vaid kaks kilomeetrit tunnis. Ennustatakse, et marutuul jõuab peagi ohtlikult lähedale Floridale. Miljonitele ameeriklastele on antud kohustuslikud evakueerimiskorraldused. Esmaspäeval prognoositi, et orkaan vaid riivab Ühendriikide rannikuala ning liigub ookeanil põhja ja hiljem ka kirde suunas.