Teine sama partei liige Leoluca Orlando ütles, et peaministri veiderdused on hullemad kui Dante põrgu, vahendab The Sun.

Lekkinud politsei poolt lindistatud telefonikõne heidab valgust Berlusconi „bunga bunga” pidudele, kus ta väidetavalt seksis alla 18-aastaste prostituutidega.

Peokülaliste vestlustes räägitakse, et haiglaõdedeks riietatud naised ja politseinikeks riietatud mehed tegid peaministrile tema Milano-lähedases villas striptiisi.

Endine politseiluure ülem Carlo Ferrigno nimetas teises lindistatud kõnes Berlusconi villat hooramajaks.

„Seal toimusid orgiad, ilma narkootikumideta, nii palju, kui mina tean. Aga nad kõik jõid ja olid poolpaljad. Lõpuks polnud tüdrukutel rinnahoidjaid ja nad kandsid ainult pisikesi püksikuid,” ütles Ferrigno.

Teised peolised väitsid, et 25-aastane hambahügieenispetsialist Nicole Minetti, kelle Berlusconi poliitikasse vedas, ameles Berlusconiga ilma rinnahoidjata.

Samal ajal väitis 18-aastane kõhutantsija Karima El Mahroug televisioonis pisarsilmi, et ei ole 74-aastase Berlusconiga seksinud. El Mahroug kinnitas, et Berlusconi pole teda kunagi puudutanud, kuigi on ühele sõbrale väidetavalt vastupidist väitnud. Emotsionaalne intervjuu läks eetrisse ühel peaministri omanduses oleval telekanalil.

Väidetavalt on Karima varem öelnud: „Ma olen käinud tema kodus alates sellest ajast, kui olin 16-aastane, aga ma olen alati kõike eitanud.”